H&P POLYKARBONÁTY s.r.o.

Nabízíme polykarbonátové desky, materiály pro reklamu, hliníkové profily. Zajišťujeme zámečnickou výrobu – konstrukce s využitím polykarbonátu, zastřešení bazénů, světlíky, prosvětlovací stěny, zimní zahrady, skleníky a přístřešky. Výroba střešních konstrukcí a střech na klíč z jakýchkoliv střešních krytin. Polykarbonátové desky jsou odolné proti ohni, slunečnímu záření a nárazům, výborně izolují, jsou jednoduše opracovatelné a jsou bezpečné.

Zastřešení bazénů:
  • Kryt podstatně snižuje znečištění vody, zajišťuje soukromí, zmenšuje spotřebu chemických prostředků a umožňuje koupání i v zimě.

Světlíky:
  • Světlíky a prosvětlovací pásy zabezpečují přímé osvětlení a odvětrání pracovišť, ale i odvod požárních zplodin. Světlíky jako zásahy do střech jsou poměrně náročné stavby a jsou konstruovány proti vodě, větru a tepelným ztrátám. Rozměry jsou obvykle stanoveny projektem a provedení je pak podřízeno funkci a designu.

Skleníkové stavby a nadstavby:
  • Jsou dodávány dodávány se zaměřením na funkci v daném terénu s cílem vytvoření optimálních podmínek pro pěstování konkrétní rostliny. Základem jsou okna, dveře a větráky. Větrání skleníku je nejčastěji řešeno přímočarými elektromechanickými motory s  napojením na termostat, případně čidlo deště a větru.

Zimní zahrady:
  • Tvar je volen tak, aby prostorově splnil představy majitele, nekazí všakcelkový dojem domu. Buďto sleduje linie domu, nebo v podobě oblouků a výklenků člení jinak fádní budovu. Před stavbou je ideální provést vizualizaci.

Hliníkové profily:
  • Dodávané hliníkové profily jsou hutní výrobky a polotovary vyráběné metodou průtlačného lisování hliníku a jeho slitin. Tyto lisované produkty jsou pro jejich výborné aplikační vlastnosti žádány snad ve všech zpracovatelských odvětvích a hliníkový profil se stále více uplatňuje i tam, kde se doposud využívalo jiných materiálů. Pro své vynikající mechanické a chemické vlastnosti nabízíme hliníkové profily vyráběné ze slitin řady AlMgSi.