Penzion U Dorňáků (Penzion)

Ubytování v horském penzionu rodinného typu na horách ve Velkých Karlovicích v části Velké Karlovice – Léskové. K dispozici jsou 4 apartmány celkem pro 30 osob.
Dolní část apartmánů tvoří plně vybavená kuchyně (mikrovlnná trouba, lednička s mrazákem, trouba a sklokeramická deska), posezení ve valašském stylu s televizorem a krbovými kamny, kterými je vytápěn celý apartmán. Rovněž se zde nachází koupelna se sprchou a WC. Tři apartmány mají i malou technickou místnost s možností uskladnění např. lyží. Horní patro je vždy rozděleno na několik ložnic s různým počtem lůžek.
Součástí jsou dvě pergoly s krbem a posezením, které slouží hostům ke grilování a dětské hřiště. Možnost parkování přímo u penzionu a úschovy kol jsou samozřejmostí.
V okruhu 1 km se nachází dostatečný počet lyžařských vleků pro zdatné i méně zdatné lyžaře, běžecká trať a cyklostezka protínají bezprostřední okolí penzionu. Lehce dostupné jsou i hotely a restaurační zařízení s dobrou kuchyní, bowlingem, squashem a wellness centry.